Osassa ei tapahdu kovin paljoa, ja on hieman lyhyt, mutta ajattelin että haluatte lukea osaa mahdollisimman nopeasti. :)

g.jpg
Audrey alkoi heti hakemaan stipendejä yliopistoa varten. Hänelle myönnettiin stipendit hyvästä koulumenestyksestä ja logiikan taidoista.

n.jpg
Vaikka hän olikin aikuistunut, nallesadut kelpasivat vieläkin.

o.jpg
Sitten alkoi kova treeni. Ylimääräiset kilot oli saatava pois. Ehkä se auttaisi poikaystävän etsimisessä.

p.jpg
Audreyn oli jo pienestä asti tehnyt mieli lemmikkiä. Niinpä hän päätyi kauppaan ihastelemaan hamstereita. Eihän sitä tiedä vaikka tuollainen lähtisi mukaan.

q.jpg
Pikkusiskoaan ajatellen Audrey osti mustan kollikissan, Ricon. Ehkä Alexx pitäisi kissasta enemmän kuin hamsterista, hän ajatteli.

l.jpg
Audrey arvasi oikein, Alexx rakastui kissaan heti.

e.jpg
Tältä Rico sitten näyttää. Luonteeltaan kissa on nokkela itsenäinen, riitaisa ja siisti. Rico oli hyvin ylpeä itsestään, sillä hänelle hankittiin viihdealan töitä.

r.jpg
Scarlett alkoi opettamaan kissaa puhumaan. Niin Rico voisi saada ylennyksen.

k.jpg
Scarlett tajusi vanhenevansa parin päivän päästä. Ajatuskin inhotti häntä selvästi. "En minä halua mitään harmaita hiuksia!"

h.jpg
Sitten olikin Ricon ensimmäisen työpäivän aika.

i.jpg
Kiitos Scarletin opetusten, ylennyshän sieltä tuli.

t.jpg
Sillä välin Uuno oli ikuistanut rakkaansa kauniit piirteet paperille. Pian hän ei enää näkisikään kultaansa tämän näköisenä.

m.jpg
Ja sitten syntymäpäivien aika koitti. Scarlett olikin alkanut ajattelemaan toisin, hänestä oli kivaa vanheta!

c.jpg
j.jpg
Ja tämän verran Scarlett rupsahti. Minun makuuni hieman liian rajun näköinen mummo.

v.jpg
Vanhemisesta huolimatta parin välinen rakkaus kukoisti! Voisiko tätä kutsua tosirakkaudeksi.

d.jpg
Sitten oli muodonmuutoksen aika. Meikkiä vähennetiin ja teetettiin silmälasit näön huonontumisen takia.

y.jpg
Aika pian hän kuitenkin kyllästyi pitkiin hiuksiinsa, ja kävi kampaajalla leikkuuttamassa tyylikkäät ehkä hieman mummomaiset kiharat. Eläkkeelle Scarlett ei ollut jäänyt, joten siivoaminen oli vähän jäänyt... Mutta kokkaustaitojaan hän alkoi kehittämään. Pitäähän kunnon mummon osata kokata lapsenlapsilleen, joita ei vielä tosin ollut.

x.jpg
Ehkä niitä lapsukaisia tulisi pian. Audrey oli tuonut mukanaan yhden hauskan pojan, Riki Kokkilan näytille.

f.jpg
Ja ei muuta kuin hurmaamaan. Riki oli aivan lääpällään tyttöön, mutta Audrey ei halunnut tämän pojan kanssa mitän vakavempaa. Hän halusi vain pitää hauskaa.

w.jpg
Eikä Riki kovin miehekäs ollut. Ei saanut yksiä tuholaisia kuolemaan, joten piti kutsua erittäin ruma tuholaistorjuja.

u.jpg
Audrey oli hankkinut itselleen seikkailualalta töitä. Koulu ja työ pitivät Audreyn kiireisenä, eikä poikakaverin etsimiseen jäänyt aikaa, mikä harmitti Audreytä.

s.jpg
Audreyta huolestutti aamulla. Olikohan sittenkään oikea päätös lähteä yliopistoon, hän pohti.

a.jpg
Audrey kumminkin hyppäsi taksiin ja suuntasi kohti kampusta. Tälläinen kaunotar hänestä tuli. (Alexander ja Audrey kumminkin odottavat Alexxia ennen opiskelujen aloittamista.)

Nyt kun koulu alkaa huomenna, en kerkeä niin nopeasti tekemään osia. Ei tämäkään kyllä kovin nopeaa toimintaa ollut, mutta osan viivästyminen oli poikkeustapaus. Teksti oli töksähtelevää ja katkonaista, mutta kommentoikaa parempia osia odotellessa. Hyvää koulunalkua!